Back to top

A-klinikka Oy

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.

Yksilöllistä hoitoa vastuullisesti ja luottamuksella

Palvelujamme ovat esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Palveluihimme kuuluu myös maan ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut Päihdesairaala. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon sekä yrityksille. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

Tuotamme päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti ja luottamuksella. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme.

A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys. Säätiö on aloittanut toimintansa vuonna 1955, joten meillä on pitkät perinteet päihde- ja mielenterveystyön edelläkävijänä. Uskomme, että laadukkaat päihde- ja mielenterveyspalvelut tehdään yhteistyössä.

Ota yhteyttä

A-klinikka Oy
Ratamestarinkatu 7 A​, 00520 Helsinki​
asiakaspalvelu@a-klinikka.fi
a-klinikka.fi

Numerosta 010 50 650 tavoitat A-klinikka Oy:n toimipisteet ja henkilöstön maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Puhelujen hinnat vaihdenumeroon 010 50 650 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Vaihteesta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Onnistutaan yhdessä

Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja, A-klinikka Oy, puh. 044 516 7708
Hannu Sievänen​, digitaalisten palveluiden koordinaattori, A-klinikka Oy, puh. 050 461 9526

Tilaa palvelujen esittely työpaikallesi

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori, A-klinikka Oy, puh. 050 5640 888

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi.