Back to top

A-klinikka Oy

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.

Palvelujamme ovat esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Palveluihimme kuuluu myös maan ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut Päihdesairaala. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Laaduntunnustus on osoitus korkeatasoisesta ja laadukkaasta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö.

Luottamuksesi arvoinen

Tuotamme päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti ja luottamuksella. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys. Säätiö on aloittanut toimintansa vuonna 1955, joten meillä on pitkät perinteet päihde- ja mielenterveystyön edelläkävijänä. Lue lisää meistä kumppanina.

Ota yhteyttä

A-klinikka Oy
Ratamestarinkatu 7 A​, 00520 Helsinki​
asiakaspalvelu@a-klinikka.fi
hoitoaverkossa@a-klinikka.fi

Numerosta 010 50 650 tavoitat A-klinikka Oy:n toimipisteet ja henkilöstön maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Puhelujen hinnat vaihdenumeroon 010 50 650 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Vaihteesta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Tutustu meihin tarkemmin A-klinikka.fi-sivustolla.