Back to top

A-klinikka Oy

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.

Yksilöllistä hoitoa vastuullisesti

Palvelujamme ovat esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Palveluihimme kuuluu myös maan ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut Päihdesairaala. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon sekä yrityksille. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

Tuotamme päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti ja luottamuksella. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme.

A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys. Säätiö on aloittanut toimintansa vuonna 1955, joten meillä on pitkät perinteet päihde- ja mielenterveystyön edelläkävijänä. Uskomme, että laadukkaat päihde- ja mielenterveyspalvelut tehdään yhteistyössä.

Tilaa esittely työpaikallesi

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori, A-klinikka Oy
puh. 050 5640 888, susanna.jaakkola(at)a-klinikka.fi