Vastaanottoajan saat varattua nopeasti ja helposti nettiajanvarauksestamme. Voit varata ajan myös asiakaspalvelumme kautta.

Asiakaspalvelu

A-klinikka Oy:n ajanvaraus ja neuvonta palvelee ma–pe klo 8–17 numerossa 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Varaa aika netistä

Ajan etävastaanotolle saat varattua nettiajanvarauksestamme. Varaa etävastaanotto myös silloin, kun haluat aloittaa verkkoterapian ja maksat hoidon itse. Silloin etävastaanottoa ei veloiteta erikseen, vaan se sisältyy verkkoterapian hintaan.

Esteen sattuessa peruthan varaamasi ajan ajoissa. Peruutusohjeet tulevat varausvahvistuksessa sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Ammattilaiselle

Voit toimittaa lähetteet ja maksusitoumukset turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected] Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostia, voit lähettää tiedostot turvasähköpostipalvelumme kautta.

Previctin tuki ja palautukset

Previctin sovellukseen ja alkometriin liittyvissä teknisissä kysymyksissä saat tukea numerosta 010 506 5267 ma–pe klo 9–11 ja 12–15. Tavoitat tuen myös sähköpostitse [email protected]

Puhelujen hinnat Previct-tukinumeroon 010 506 5267 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa.

Katso myös Usein kysyttyä Previctistä.

Laskutus

Jos sinulla on kysyttävää A-klinikka Oy:ltä saamastasi laskusta, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Katso myös