Back to top

Etävastaanotot

"Keskusteluavun hakemiseen voi olla korkea kynnys. Etävastaanotolla usein huomaa, että ammattilaisen avulle on kuitenkin suuri tarve ja asiakkaalle on helpottavaa päästä puhumaan tilanteestaan."

– Verkkoterapeutti, psykologi, A-klinikka Oy
Tukea alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvissä asioissa – myös läheiselle.

Haluatko keskustella omasta tai läheisesi päihteiden käytöstä ammattilaisen kanssa? Mietityttääkö esimerkiksi pelaaminen? Tarvitsetko tukea elämäntilanteeseesi tai muutoksen tekemiseen?

Etävastaanotto on turvallinen ja joustava tapa saada ammattilaisen apua paikasta riippumatta, esimerkiksi omalta kotisohvaltasi käsin. Etävastaanotolla tukenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jonka kanssa pääset keskustelemaan videovälitteisesti. Muutoin etävastaanottoa voi verrata paikan päällä A-klinikalla tapahtuvaan käyntiin.

Etävastaanotolla ammattilainen tarjoaa terapeuttista keskusteluapua ja psykososiaalista tukea. Hoito on tukea antavaa vuorovaikutusta, jossa hyödynnetään ratkaisukeskeisiä ja kognitiivisia menetelmiä. Ammattilaisillamme on pitkä kokemus päihdehäiriöiden hoidosta. Lisäksi heidät on koulutettu etäpalveluiden antamiseen.

Hakeudu etävastaanotolle

Etävastaanotot ovat saatavilla paikkakunnasta riippumatta. Ajan voit varata ilman lähetettä tai aikaisempaa hoitokontaktia. Hoitoon pääsee nopeasti. Varaa sinulle sopiva aika kätevästi verkkosivuiltamme.

Huomioi, että etävastaanotolla ei ole mahdollista tehdä fyysisiä tutkimuksia tai toimipiteitä, määrätä reseptejä tai tehdä lähetteitä.

Palvelun hinta

  • Yksilötapaaminen 45 min 80 €
  • Yksilötapaaminen 30 min 70 €

Käynti maksetaan etukäteen Checkout-maksupalvelun kautta. Saatavilla on kattavat maksuvaihtoehdot.

Turvallisesti ja luottamuksella

Etävastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen välinen tietoliikenne on salattu. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä.

Kun olet varannut ajan etävastaanotolle, ammattilainen lähettää sähköpostiisi linkin ja lyhyen ohjeistuksen etäyhteyden avaamiseen. Linkkiä klikkaamalla pääset suoraan videopuheluun. Voit liittyä puheluun 30 minuuttia ennen vastaanoton alkua, ja linkki lakkaa toimimasta vastaanottoaikasi päätyttyä.

Videotapaamista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on hyvä internet-yhteys, web-kamera ja mikrofoni. Etävastaanotto toimii parhaiten Google Chrome -nettiselaimella, jonka voit tarvittaessa asentaa ilmaiseksi. Erillisiä sovelluksia ei tarvita.

Suosittelemme, että varaat etävastaanottoa varten rauhallisen tilan, jossa ei ole muita ihmisiä kuuloetäisyydellä.

Ota yhteyttä

Neuvomme etävastaanottoihin liittyen sähköpostitse osoitteessa hoitoaverkossa@a-klinikka.fi. Jos et esimerkiksi löydä sopivaa vastaanottoaikaa, olethan yhteydessä, niin yritämme järjestää sinulle ajan.

Etävastaanotolla tukenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen

Etävastaanotolla tarjoamme tukea myös vanhemmuuteen