Back to top

Etävastaanotot

"Keskusteluavun hakemiseen voi olla korkea kynnys. Etävastaanotolla usein huomaa, että ammattilaisen avulle on kuitenkin suuri tarve ja asiakkaalle on helpottavaa päästä puhumaan tilanteestaan."

– Verkkoterapeutti, psykologi, A-klinikka Oy
Tukea alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvissä asioissa – myös läheiselle.

Haluatko keskustella omasta tai läheisesi päihteiden käytöstä ammattilaisen kanssa? Mietityttääkö esimerkiksi pelaaminen? Tarvitsetko tukea elämäntilanteeseesi, vanhemmuuteen tai muutoksen tekemiseen?

Etävastaanotto on turvallinen ja joustava tapa saada ammattilaisen apua paikasta riippumatta, esimerkiksi omalta kotisohvaltasi käsin. Etävastaanotolla tukenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jonka kanssa pääset keskustelemaan videovälitteisesti. Muutoin etävastaanottoa voi verrata paikan päällä A-klinikalla tapahtuvaan käyntiin.

Etävastaanotolla ammattilainen tarjoaa hoidollista keskusteluapua ja psykososiaalista tukea. Hoito on tukea antavaa vuorovaikutusta, jossa hyödynnetään ratkaisukeskeisiä ja kognitiivisia menetelmiä. Ammattilaisillamme on pitkä kokemus päihdehäiriöiden hoidosta. Lisäksi heidät on koulutettu etäpalveluiden antamiseen.

Hoitoon nopeasti

Etävastaanotot ovat saatavilla paikkakunnasta riippumatta. Ajan voit varata ilman lähetettä tai aikaisempaa hoitokontaktia. Varaa sinulle sopiva aika sivuiltamme.

Huomioi, että etävastaanotolla ei ole mahdollista tehdä fyysisiä tutkimuksia tai toimenpiteitä, määrätä reseptejä tai tehdä lähetteitä.

Palvelun hinta

  • Yksilötapaaminen 45 min 80 €
  • Yksilötapaaminen 30 min 70 €

Saat etävastaanotosta laskun sähköpostitse käynnin jälkeen.

Turvallisesti ja luottamuksella

Videotapaamista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on hyvä internet-yhteys, web-kamera ja mikrofoni. Etävastaanotto toimii Google Chrome -nettiselaimella, jonka voit tarvittaessa asentaa ilmaiseksi.

Kun olet varannut ajan etävastaanotolle, ammattilainen lähettää sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen. Linkkiä klikkaamalla pääset suoraan etävastaanotolle. Voit liittyä videopuheluun 30 minuuttia ennen vastaanoton alkua, ja linkki lakkaa toimimasta vastaanottoaikasi päätyttyä.

Etävastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen välinen tietoliikenne on salattu. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä. Suosittelemme, että varaat etävastaanottoa varten rauhallisen tilan, jossa ei ole muita ihmisiä kuuloetäisyydellä.

Jos et esimerkiksi löydä sopivaa vastaanottoaikaa, olethan yhteydessä, niin yritämme järjestää sinulle ajan. Sähköpostitse tavoitat meidät osoitteesta [email protected].