Ammattilainen, tee potilaallesi lähete alkoholinkäytön tilannearvioon. Tilannearvio on helppo ja nopea tapa saada päihdealan ammattilaisen arvio potilaan tilanteesta.

A-klinikka Oy:n alkoholinkäytön tilannearvio sisältää ammattilaisen arvion lisäksi potilaan itsearviointia. Potilas tekee verkossa testejä ja tehtäviä, minkä jälkeen hän tapaa ammattilaisen etävastaanotolla.

Potilaan on hyvä varata itsearviointiin pari tuntia aikaa. Etävastaanoton pituus on 45 minuuttia. Arvioprosessi kestää kokonaisuudessaan noin viikon.

Potilas voi tehdä arvion tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Lisäksi etävastaanottoa varten laitteessa tulee olla kamera ja mikrofoni. Ohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Tilannearvio soveltuu potilaalle

  • jota mietityttää oma alkoholinkäyttö
  • jonka juominen herättää ammattilaisessa huolta
  • joka saa Audit-testissä 6 (naiset) tai 8 (miehet) pistettä tai enemmän

Näin teet lähetteen

Lataa ja täytä alla oleva lähetepohja. Lähete sisältää potilaan yhteystiedot ja lyhyen kuvauksen tilanteesta. Tärkeää on, että lisäät lähetteeseen potilaan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen arvion aloittamiseksi. Maksajan tiedot voi lisätä lähetteen toiselle sivulle.

Lähetteen toimittaminen

Toimita lähete suojatulla turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected] Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostia, voit lähettää tiedoston turvasähköpostipalvelumme kautta. Laita viestiin aiheeksi "Lähete".

Voit myös tulostaa lähetteen ja postittaa sen seuraavaan osoitteeseen:

A-klinikka Oy/Digitaaliset palvelut
Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo

Kun lähete on saapunut A-klinikka Oy:lle, ammattilainen ottaa potilaaseen yhteyttä ja sopii arvion aloituksesta. Potilas saa kutsun ohjelmaan sähköpostiinsa ja rekisteröityy palveluun.

Arvion jälkeen

A-klinikka Oy:n ammattilainen tekee arvion päätteeksi yhteenvedon potilaan tilanteesta ja hoitosuunnitelman, jotka toimitetaan lähetteen tehneelle taholle ja potilaalle.

Lisätietoja

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse:

Sari Korpiaho, palveluesimies, A-klinikka Oy
p. 040 648 2403, [email protected]

Tämän sivun lyhytosoite

hoitoaverkossa.fi/lahete/tilannearvio