Perhe

Apu koko perheelle – näin seuraat ja tuet vanhemman raittiutta etänä

Maksuton webinaari lastensuojelun työntekijöille
keskiviikkona 10.3.2021 kello 10–11

Previct-palvelu helpottaa lastensuojelun työtä, kun vanhemman vointia ja alkoholinkäyttöä voidaan seurata luotettavasti etänä. Previct tarjoaa asiakkaalle tukea ja kertoo ammattilaiselle, jos perheen tilanteeseen on syytä puuttua.

Viime keväänä järjestetty suosittu webinaari saa nyt jatkoa. Tule keskiviikkona 10.3. kello 10–11 kuulemaan, mistä Previctissä on kyse ja kuinka se toimii asiakkaan raittiuden tukena ja alkoholinkäytön seurannassa. Kokemuksia kuullaan niin Sodankylästä, Tampereelta kuin Turusta.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen on päättynyt. Saat linkin osallistumiseen sähköpostiisi webinaaripäivänä. Lämpimästi tervetuloa!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille webinaarin tallenteen.

Webinaarin puhujat

Kati Aikio on Sodankylän sosiaalityön johtaja. Hän on toiminut sosiaalityössä erilaisissa perus-, kehittämis- ja johtotehtävissä yli 30 vuotta. Uusia haasteita työhön tuo Sodankylän uuteen hyvinvointikeskukseen perustettu perhekeskus ja sen koordinaattorina toimiminen. Kati kertoo Previctin mahdollisuuksista lastensuojelutyössä ja omia käytännön kokemuksiaan Sodankylästä.

Johanna Lahti on psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskentelee Tampereen kaupungilla. Johanna tekee vastaanottotyötä perusterveydenhuollossa Orivedellä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa. Johanna kertoo Tampereella toteutetusta Previct-kokeilusta.

Markus Partanen on A-klinikka Oy:n avohoitopalvelujen ylilääkäri. Markukselta kuullaan, mistä alkoholismissa eli alkoholiriippuvuudessa on kyse ja Previctin hyödyistä sen hoidossa. Hän kertoo myös siitä, miten asiakasta on mahdollista motivoida käyttämään Previctiä.

Teija Lehtinen työskentelee sosiaaliterapeuttina A-klinikalla Turussa. Teijalla on pitkä kokemus päihdehoidosta niin A-klinikalta, työterveyshuollosta kuin matalan kynnyksen palveluista. Hän on käyttänyt Previctiä omassa työssään päihdehoidossa sekä yhteistyössä lastensuojelun kanssa.

Susanna Jaakkola on koulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja ja mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön suuntautunut lähihoitaja. Päihdetyötä Susanna on tehnyt muun muassa A-klinikan palveluissa. Tällä hetkellä hän työskentelee asiakkuuspäällikkönä A-klinikka Oy:llä. Susanna esittelee Previctiä ja toimii webinaarin juontajana.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla Previctistä lisää tai esimerkiksi esittelyn omalle työryhmällesi tai organisaatiollesi? Ota yhteyttä Susannaan:

Susanna Jaakkola

Susanna Jaakkola, asiakkuuspäällikkö
[email protected]
p. 050 564 0888