Palveluissamme tukenasi on A-klinikka Oy:n sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Tutustu meillä työskenteleviin verkkoterapeutteihin.

Virpi Järvensivu

Virpi Järvensivu
sosiaaliterapeutti (sosionomi, AMK)

Vastaanotolleni voit tulla alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä huolissa. Voit varata minulle ajan myös verkkoterapian aloittamiseksi. Työskentelyäni ohjaa arvostava ja aito kohtaaminen asiakkaan kanssa. Olen työskennellyt päihdepalveluissa parikymmentä vuotta, joten minulla on pitkä kokemus päihde- ja mielenterveysongelmien hoidosta. A-klinikka Oy:n digitaalisten palvelujen lisäksi työskentelen A-klinikka Kouvolan toimipisteessä.

Mervi Malin-Santos

Mervi Malin-Santos
sairaanhoitaja (AMK)

Tarjoan keskusteluapua päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa sekä haastavissa elämäntilanteissa. Voit varata minulle ajan myös verkkoterapian aloittamiseksi. Työskentelyäni asiakkaan kanssa ohjaa ratkaisukeskeisyys. Minulla on lähes 10 vuotta kokemusta erilaisten riippuvuuksien ja psykiatristen sairauksien hoidosta. Koulutukseltani olen psykiatriaan suuntautunut sairaanhoitaja, minkä lisäksi olen opiskellut kognitiivista psykoterapiaa. Varaa aika ja tule rohkeasti keskustelemaan tilanteestasi. A-klinikka Oy:n digitaalisten palvelujen lisäksi työskentelen Päihdesairaalassa Järvenpäässä.

Kimmo Määttänen

Kimmo Määttänen
sosiaaliohjaaja (sosionomi, AMK)

Autan erilaisissa alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä huolissa – myös silloin, jos sinua mietityttää läheisesi tilanne. Voit varata minulle ajan myös verkkoterapian aloittamiseksi. Asiakastyössä minulle on tärkeää aito kohtaaminen ja myötätuntoisuus. Työskentelyäni ohjaa asiakaslähtöinen, ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ote. Olen koulutettu kokemusasiantuntija ja minulla on omakohtainen kokemus päihdeongelmasta ja siitä toipumisesta. A-klinikka Oy:n digitaalisten palvelujen lisäksi työskentelen A-klinikka Salon toimipisteessä.