Kädet tietokoneen näppäimistöllä

Haluatko vähentää alkoholinkäyttöä tai lopettaa sen kokonaan? Verkkoterapia on helppo sovittaa arkeen, sillä se on saatavilla joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, joka kestää 3–6 kuukautta. Verkkoterapiassa et jää yksin, sillä hoito sisältää verkkoterapeutin henkilökohtaisen tuen. Verkkoterapeuttia tavataan etävastaanotolla videoyhteyden välityksellä.

Apu alkoholinkäytön vähentämiseen

Teet verkossa harjoituksia, jotka auttavat sinua muutoksessa ja rakentamaan mielekästä arkea alkoholinkäytön tilalle. Saat harjoituksista henkilökohtaista palautetta verkkoterapeutilta. Harjoituksiin on hyvä varata viikoittain 1–2 tuntia aikaa.

Verkkoterapia on saatavilla joustavasti paikasta riippumatta, joten se soveltuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Muutoksen tekeminen on helppo sovittaa esimerkiksi työssäkäyntiin tai opiskeluun. Katso videolta verkkoterapian esittely.

Neljä hoito-ohjelmaa

Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa varhaisesta tuesta vahvaan tukeen. Hoidon hinta alkaen 699 euroa.

Verkkoterapiaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Lisäksi etävastaanottoja varten laitteessa tulee olla kamera ja mikrofoni. Ohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Tällainen verkkopohjainen ohjelma sopii minulle hyvin. Sai itsekseen oikeasti pohtia kysymyksiä omaan tahtiin. – Nainen, 40

Aloita heti varaamalla aika

Verkkoterapiassa hoitoon pääsee nopeasti ilman jonoja. Varaa ajanvarauksestamme aika etävastaanotolle, kun haluat aloittaa verkkoterapian. Etävastaanotto sisältyy verkkoterapian hintaan.

Etävastaanotolla verkkoterapeutti auttaa sinua sopivan hoito-ohjelman valitsemisessa. Mikäli vastaanotto ei johda verkkoterapian aloittamiseen, veloitamme käynnistä etävastaanoton hinnan 80 euroa.

Verkkoterapiaan lähetteellä

Verkkoterapiaan voi hakeutua myös lähetteellä tai maksusitoumuksella. Voit tiedustella lähetettä tai maksusitoumusta kotikuntasi palveluista. Tarkista haulla mahdolliset tarkemmat kuntakohtaiset ohjeet. Voit kysyä verkkoterapiasta myös työterveydestäsi.

Varaa aika

Ammattilaiselle

Lue lisää