Ammattilainen, tee potilaallesi lähete verkkoterapiaan. Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen.

A-klinikka Oy:n verkkoterapia on suunnattu riskikäytön, haitallisen käytön sekä lievän ja keskivaikean alkoholiriippuvuuden hoitoon.

Potilas tarvitsee verkkoterapiaa varten sähköpostiosoitteen. Verkkoterapiaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Lisäksi etävastaanottoja varten laitteessa tulee olla kamera ja mikrofoni. Ohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Näin teet lähetteen

Lataa ja täytä alla oleva lähetepohja. Lähete sisältää potilaan yhteystiedot ja lyhyen kuvauksen tilanteesta. Tärkeää on, että lisäät lähetteeseen potilaan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen hoidon aloittamiseksi.

Huomioithan, että poissulkukriteerit eivät täyty potilaan kohdalla. Lisää lähetteeseen hoito-ohjelma, jota suosittelet potilaalle. Maksajan tiedot voi lisätä lähetteen toiselle sivulle.

Document

Lähetteen toimittaminen

Toimita lähete suojatulla turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected]a-klinikka.fi. Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostia, voit lähettää tiedoston turvasähköpostipalvelumme kautta. Laita viestiin aiheeksi "Lähete".

Voit myös tulostaa lähetteen ja postittaa sen seuraavaan osoitteeseen:

A-klinikka Oy/Digitaaliset palvelut
Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen toimitamme lähettävälle taholle hoitoyhteenvedon lähetteessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Lisätietoja

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse:

Sari Korpiaho, palveluesimies, A-klinikka Oy
p. 040 648 2403, [email protected]

Lue lisää

Tämän sivun lyhytosoite

hoitoaverkossa.fi/lahete/verkkoterapia