Back to top

Previct asiakkaalle

Previct on uusi terveyssovellus, joka auttaa sinua alkoholinkäytön vähentämisessä tai lopettamisessa. Sovelluksen avulla hoitava taho pystyy tarjoamaan sinulle tukea yksilöllisesti silloin, kun sitä tarvitset. Previctiä käytetään aina ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla.

Tuki muutokseen mukana arjessasi

Saat käyttöösi puhelimen, jossa on helppokäyttöinen sovellus hyvinvointisi seurantaan. Sovelluksessa vastaat vointiasi koskeviin kysymyksiin sinulle sopivalla hetkellä ja kirjaat esimerkiksi vertaistukiryhmien kokoukset.

Previct tuo sinulle vapautta

Puhelimen lisäksi saat mukana kannettavan taskukoisen alkometrin, jolla voit tehdä puhallustestejä paikasta riippumatta. Previct tuo sinulle vapautta, kun tuki muutokseen on mukana arjessasi – klinikalle ei tarvitse lähteä erikseen puhallustestin vuoksi.

Aktiivinen ote omaan hoitoon

Sinua hoitava ammattilainen seuraa antamiesi vastausten ja puhallustestien mittausten avulla vointiasi. Previct mahdollistaa ennakoivan avun: sinua pystytään auttamaan esimerkiksi silloin, jos retkahdusriski näyttää kasvaneen. Ammattilainen pystyy tukemaan sinua vastaanottokäyntien välillä, ja vastaanotolla jää enemmän aikaa keskustella sinulle tärkeistä asioista.

Previct on helppo sovittaa omaan arkeen

Previctin avulla pääset osallistumaan hoitoosi aktiivisesti ja pystyt seuraamaan helposti hoitosi seuraavia askelia. Tarkoituksena on lisätä motivaatiotasi ja auttaa sinua muutoksen tekemisessä. Monille asiakkaille on tärkeää, että Previctin puhallustestien avulla voi luotettavasti todistaa raittiuden. Se voi helpottaa myös läheisiäsi luottamuksen uudelleenrakentamisessa.

Previctiä voidaan käyttää esimerkiksi avohoidon palveluissa, verkkoterapian tukena tai jatkohoitona laitoshoidon jälkeen. Kysy Previctistä sinua hoitavalta ammattilaiselta!

Lue lisää