Back to top

Verkkoterapia

”Verkkotehtävät pohdituttivat sopivasti, ja ohjelma joustaa hyvin erilaiset elämäntilanteet huomioon ottaen.”

– Nainen, 35
Ajasta ja paikasta riippumaton toteutus jättää aikaa arjellesi.

Haluatko vähentää alkoholinkäyttöä tai lopettaa sen kokonaan?

Verkkoterapiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Verkossa tehdään harjoituksia, jotka käsittelevät muutoksen kannalta tärkeitä teemoja ja auttavat rakentamaan mielekästä arkea alkoholinkäytön tilalle. Saat harjoituksista henkilökohtaisen palautteen ammattilaiselta. Etätapaamiset ammattilaisen kanssa toteutetaan videovälitteisesti.

Verkkoterapia soveltuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin, sillä se on saatavilla joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Muutoksen tekeminen ei häiritse esimerkiksi työssäkäyntiä tai opiskelua.

Miksi valita verkkoterapia?

  • Ajasta ja paikasta riippumaton
  • Saatavilla koko Suomeen, myös ulkomailla työskentely on mahdollista
  • Hoitoon pääsee nopeasti
  • Ammattilainen tukee muutoksessa henkilökohtaisesti

Hoitoon helposti

Verkkoterapia on saatavilla koko Suomeen. Voit maksaa verkkoterapian itse tai siihen on mahdollista saada maksusitoumus omasta kotikunnasta. Lisäksi osa työterveyshuolloista tukee ohjelmaan osallistumista.

Hoidon aloittaminen on helppoa – hakeudu verkkoterapiaan.

Tukea tarpeen mukaan

Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa varhaisesta tuesta vahvaan tukeen. Ammattilainen auttaa sinua sopivan palvelutason valitsemisessa.

Verkkoterapian kesto on ohjelmasta riippuen kolmesta kuuteen kuukautta. Harjoituksiin on hyvä varata viikoittain 1–2 tuntia, ajan ja paikan voit valita itse.

Ohjelmien vertailu
Ohjelmien vertailu

Tutustu ohjelmiin tarkemmin.