Back to top

Verkkoterapia

”Verkkotehtävät pohdituttivat sopivasti, ja ohjelma joustaa hyvin erilaiset elämäntilanteet huomioon ottaen.”

– Nainen, 35
Ajasta ja paikasta riippumaton toteutus jättää aikaa arjellesi

Haluatko vähentää alkoholinkäyttöä tai lopettaa sen kokonaan? Verkkoterapiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Verkkoterapia soveltuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin, sillä se on saatavilla joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Muutoksen tekeminen ei häiritse esimerkiksi työssäkäyntiä.

Verkossa tehdään harjoituksia, jotka käsittelevät muutoksen kannalta tärkeitä teemoja ja auttavat rakentamaan mielekästä arkea alkoholinkäytön tilalle. Saat harjoituksista henkilökohtaisen palautteen ammattilaiselta. Etätapaamiset ammattilaisen kanssa toteutetaan videovälitteisesti.

Tukea tarpeen mukaan

Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa varhaisesta tuesta vahvaan tukeen. Ammattilainen auttaa sinua sopivan palvelutason valitsemisessa.

Verkkoterapian kesto on ohjelmasta riippuen 3–6 kuukautta. Harjoituksiin on hyvä varata viikoittain 1–2 tuntia.

Miksi valita verkkoterapia?

  • Ajasta ja paikasta riippumaton
  • Saatavilla koko Suomeen, myös ulkomailla työskentely on mahdollista
  • Hoitoon pääsee nopeasti ilman jonoja
  • Ammattilainen tukee muutoksessa henkilökohtaisesti

Hoitoon helposti

Hoidon aloittaminen on helppoa – hakeudu verkkoterapiaan. Voit myös tarkistaa, miten voit hakeutua verkkoterapiaan kotikunnassasi. 

Verkkoterapian ohjelman käyttämiseen riittää tietokone internet-yhteydellä ja kaiuttimet tai kuulokkeet. Etätapaamisia varten tarvitset lisäksi web-kameran ja kuulokemikrofonin.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin verkkoterapiasta ja ammattitaitoisiin terapeutteihimme.