Back to top

Hakeudu verkkoterapiaan

Verkkoterapiassa hoitoon pääsee nopeasti.

Voit hakeutua verkkoterapiaan itse tai ammattilaisen ohjaamana. Verkkoterapia on saatavilla koko Suomeen ja käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapian aloittamista varten tarvitset sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen arvion ohjelman soveltuvuudesta sinulle. Arvion voi tehdä A-klinikan tai esimerkiksi työterveyshuollon ammattilainen. Osallistuminen ei edellytä aiempaa hoitokontaktia.

Hoidon voit maksaa itse tai voit tiedustella maksusitoumusta oman kotikuntasi sosiaali- tai terveydenhuollosta. Lisäksi osa työterveyshuolloista tukee ohjelmaan osallistumista. Verkkoterapian voi maksaa myös osamaksulla.

Verkkoterapia soveltuu riskikäytön, haitallisen käytön sekä lievän ja keskivaikean alkoholiriippuvuuden hoitoon. Jos oma tilanteesi mietityttää, voit testata alkoholinkäyttöäsi AUDIT-testillä.

Palvelun hinta

Verkkoterapia tarjoaa tukea henkilökohtaisen tarpeesi mukaan:

  • Varhaisen tuen ohjelma 699 €
  • Lisätyn tuen ohjelma 799 €
  • Tiiviin tuen ohjelma 1299 €
  • Vahvan tuen ohjelma 1695 €

Autamme sinua sopivan hoito-ohjelman valinnassa.

Ohjelman käyttämiseen riittää tietokone, internet-yhteys ja kuulokkeet. Lisäksi tarvitset etätapaamisia varten web-kameran ja kuulokemikrofonin.

Varaa aika

Varaa aika neuvontaan. Neuvonta on tarkoitettu asiakkaille, joilla on aikomuksena aloittaa verkkoterapia. 

Hakeudu maksusitoumuksella

Jos haluat selvittää maksusitoumuksen saamista, jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse hoitoaverkossa@a-klinikka.fi.