Back to top

Hakeudu verkkoterapiaan

Verkkoterapiassa hoitoon pääsee nopeasti.

Voit hakeutua verkkoterapiaan itse tai ammattilaisen ohjaamana. Verkkoterapia on saatavilla koko Suomeen ja käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia soveltuu riskikäytön, haitallisen käytön sekä lievän ja keskivaikean alkoholiriippuvuuden hoitoon. Jos oma tilanteesi mietityttää, voit testata alkoholinkäyttöäsi AUDIT-testillä.

Hoidon voit maksaa itse tai tiedustella maksusitoumusta oman kotikuntasi sosiaali- tai terveydenhuollosta. Lisäksi osa työterveyshuolloista tukee ohjelmaan osallistumista. Verkkoterapian voi maksaa myös osamaksulla. Saatavilla on kattavat maksuvaihtoehdot.

Verkkoterapian aloittamista varten tarvitset sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen alkuarvion ohjelman soveltuvuudesta sinulle. Alkuarvion voi tehdä A-klinikan tai esimerkiksi työterveyshuollon ammattilainen. Kun maksat verkkoterapian itse, voit varata suoraan ajan alkuarvioon. Osallistuminen ei edellytä aiempaa hoitokontaktia.

Ohjelman käyttämiseen riittää tietokone, internet-yhteys ja kuulokkeet. Lisäksi tarvitset etätapaamisia varten web-kameran ja kuulokemikrofonin.

Palvelun hinta

Verkkoterapia tarjoaa tukea henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Autamme sinua sopivan hoito-ohjelman valinnassa.

  • Varhaisen tuen ohjelma 699 €
  • Lisätyn tuen ohjelma 799 €
  • Tiiviin tuen ohjelma 1299 €
  • Vahvan tuen ohjelma 1695 €

Varaa aika

Varaa aika alkuarvioon, kun haluat aloittaa verkkoterapian ja maksaa hoidon itse.

Hakeudu maksusitoumuksella

Jos haluat selvittää maksusitoumuksen saamista tai hakeutumista työterveyden kautta, jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Maksusitoumuksella tai työterveyden kautta hakeutuvien asiakkaiden alkuarvio tehdään maksusitoumuksen tai lähetteen myöntämisen yhteydessä.

Jos sinulla on kysyttävää verkkoterapiaan liittyen, voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse hoitoaverkossa@a-klinikka.fi.