Back to top

Tutustu terapeutteihin

Verkkoterapiassa tukenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolta saat henkilökohtaista palautetta ja jonka kanssa pääset keskustelemaan videotapaamisissa.

Verkkoterapeutteina työskentelevät muun muassa: 

Annina Nyberg-Hakala
toimintaterapeutti (AMK), verkkoterapeutti

Anninalla on pitkä työkokemus päihde- ja mielenterveysongelmien hoidosta ja päihdekuntoutuksesta. Hän on työskennellyt A-klinikkasäätiöllä ja A-klinikka Oy:llä vuodesta 2002 niin aikuisten, nuorten, parien kuin perheiden kanssa. Verkkoterapiassa Annina pitää tärkeänä hyvää vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa, hän haluaa tukea ja kannustaa asiakasta etenemään kohtia omia tavoitteitaan. Anninan vastaanotto etätapaamisena tai Espoon Leppävaarassa. 

Minna Ylönen
psykologi (PsM), verkkoterapeutti
mindfulness-ohjaaja CFM

Minnalla on pitkä kokemus päihde- ja mielenterveysongelmien hoidosta yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmätasolla. Hän on työskennellyt A-klinikkasäätiöllä ja A-klinikka Oy:llä vuodesta 2003 lähtien. Minna on ollut mukana tuottamassa verkkoterapian ohjelman sisältöjä ja toiminut terapeuttina verkkoterapian alusta alkaen. Minnalle tärkeää on asiakaslähtöinen työskentely ja hyvä yhteistyösuhde asiakkaan kanssa.

Asiakkaiden kokemuksia

"Terapeutin tapaamiset olivat erittäin tärkeitä, samoin etätuki ja tehtäväpalautteet. Tuntui että oikeasti välitettiin ja pidettiin asiakkaasta huolta, kuljettiin mukana."
– Nainen, 54

"Tuki hoitohenkilökunnalta oli hyvää ja sain yhdestä repsahduksestakin heti palautetta ja tsemppausta. Tsemppaus oli sydäntä lämmittävää silloin!"
– Nainen, 42

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia verkkoterapiasta.