Back to top

Turvallinen lapsuus – näin seuraat ja tuet vanhempien raittiutta etänä

Maksuton webinaari lastensuojelun työntekijöille
keskiviikkona 27.5. klo 10.30
11.30

Lapsiperheiden palvelujen tarve kasvaa koronavirustilanteessa. Useissa kunnissa palveluissa toimitaan täydellä kapasiteetilla, kun perheissä tarvitaan lisätukea. Toisaalta avun tarve voi jäädä piiloon ja ongelmat kasautua, jolloin palvelut ruuhkautuvat myöhemmin.

Uusilla etämittausmenetelmillä voidaan helpottaa lastensuojelun työtä. Previct-palvelun avulla vanhemman vointia ja raittiutta seurataan etänä. Asiakas tekee puhallustestit taskukokoisella alkometrilla, luotettavasti ja paikasta riippumatta.

Tule webinaariin kuulemaan, mistä Previctissä on kyse ja kuinka se toimii asiakkaan raittiuden tukena ja alkoholinkäytön seurannassa. Lastensuojeluntyön parissa työskentelevät kertovat kokemuksiaan Previctistä.

Webinaarin puhujat

Katri Herala työskentelee lastensuojelussa Haaparannan sosiaalitoimessa. Katri on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä. Hän on käyttänyt Previctiä työssään lähes vuoden verran.

Iina Rosnell työskentelee sosiaaliohjaajana Someron sosiaalitoimessa lastensuojelussa, aikuissosiaalityössä ja sosiaalihuoltolain mukaisissa perhepalveluissa. Iina on työskennellyt Somerolla noin neljä vuotta ja käyttää nyt työssään Previctiä.

Anne Siekkinen toimii sosiaaliohjaajana ja verkkoterapeuttina Salossa A-klinikka Oy:n palveluissa. Annella on myös sosionomin koulutus.

Hannu Sievänen työskentelee sote-digitalisaatioon liittyvissä kehitystehtävissä A-klinikka Oy:llä. Hannulla on laajasti kokemusta päihdeasiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä sekä päihdehoidosta.

Susanna Jaakkola on koulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja ja mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön suuntautunut lähihoitaja. Päihdetyötä Susanna on tehnyt muun muassa A-klinikan palveluissa. Tällä hetkellä hän työskentelee asiakkuuskoordinaattorina A-klinikka Oy:llä.

Ilmoittaudu mukaan

Webinaarin ilmoittautuminen on päättynyt.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden jälkeen webinaarin tallenne. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi osallistumaan webinaarin aikana.

Lisätietoja Previctistä

Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja, A-klinikka Oy
p. 044 516 7708, [email protected]