Back to top

Yhteistyökumppaneille

A-klinikka Oy tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluita vastuullisesti ja luottamuksella. Olemme yhteiskunnallinen yritys.

Digitaalisilla palveluilla päihdeongelmia voidaan hoitaa joustavasti ja tavoittaa uusia, avun ulkopuolella olevia asiakkaita. A-klinikka Oy tarjoaa palveluita niin kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Verkkoterapialla ongelmalliseen alkoholinkäyttöön voidaan puuttua varhaisessa vaiheessa tai hoitaa jo ilmaantuneita ongelmia. Joustava, matalan kynnyksen verkkoterapia soveltuu erinomaisesti osaksi esimerkiksi työterveyshuollon palveluita. Verkkoterapiaa voidaan käyttää itsenäisenä ohjelmana tai muun hoidon täydentäjänä.

Uusin digitaalinen palvelumme Previct on helppokäyttöinen työkalu alkoholiongelman hoitoon. Previct vie hoidon potilaan arkeen, ja hoitotaho saa yksityiskohtaista, reaaliaikaista tietoa potilaan voinnista. Previctin avulla hoitava taho saa suunnattua resurssinsa tehokkaasti ja vahvistaa hoitoa. Previct on saatavilla Suomessa A-klinikka Oy:n kautta.

Palveluihimme sisältyy digitaalisten palveluiden lisäksi päihde- ja mielenterveyspalveluita matalan kynnyksen terveysneuvonnasta Päihdesairaalan korkeatasoiseen hoitoon. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme. A-klinikka Oy on yhteiskunnallinen yritys.

Tilaa esittely työpaikallesi

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori, A-klinikka Oy
puh. 050 5640 888, susanna.jaakkola(at)a-klinikka.fi

Tutustu palvelutarjontaamme

a-klinikka.fi