Back to top

Yhteistyökumppaneille

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Olemme yhteiskunnallinen yritys.

Digitaalisilla palveluilla voidaan hoitaa alkoholiongelmia joustavasti ja tavoittaa uusia, perinteisen avun ulkopuolella olevia asiakasryhmiä. A-klinikka Oy tarjoaa palveluja niin kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Verkkoterapia on hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Verkkoterapialla voidaan hoitaa jo ilmaantuneita ongelmia tai puuttua haitalliseen alkoholinkäyttöön varhaisessa vaiheessa. Joustava verkkoterapia soveltuu erinomaisesti osaksi esimerkiksi työterveyshuollon palveluja. Verkkoterapiaa voidaan käyttää itsenäisenä ohjelmana tai muun hoidon täydentäjänä.

Uusin digitaalinen palvelumme Previct on helppokäyttöinen työkalu alkoholiongelman hoitoon. Previct vie hoidon potilaan arkeen, ja hoitava taho saa yksityiskohtaista, reaaliaikaista tietoa potilaan voinnista. Previctin avulla hoitava taho saa suunnattua resurssinsa tehokkaasti. Suomessa Previct on saatavilla vain A-klinikka Oy:n kautta.

Digitaalisten palveluiden lisäksi meillä on päihde- ja mielenterveyspalveluja matalan kynnyksen terveysneuvonnasta Suomen ainoan päihdeongelmiin erikoistuneen sairaalan hoitoon. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme. A-klinikka Oy on yhteiskunnallinen yritys.