A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntayhtymille. Vuonna 2019 palvelimme 225 kuntaa suoraan tai kuntayhtymien kautta.

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveysalan erityisosaaja. Tuotamme esimerkiksi poliklinikkapalveluja, opioidiriippuvuuden korvaushoitoa ja ympärivuorokautista vieroitushoitoa. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.

Digipalvelumme soveltuvat erinomaisesti täydentämään kunnan omia palveluja. Esimerkiksi verkkoterapialla ongelmalliseen alkoholinkäyttöön voidaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa.

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja. Sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Palvelujamme auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi.

Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.

Uskomme, että vaikuttavat palvelut tehdään yhteistyössä. Meiltä saat laadukkaat erityispalvelut päihdeongelmien hoitoon.

Onnistutaan yhdessä

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää palveluistamme.

Tutustu palveluihimme

Lue lisää