Tarvitseeko potilaasi hoitoa alkoholin ongelmalliseen käyttöön tai haluaisitko päihdealan ammattilaisen arvion potilaan tilanteesta? Digipalvelumme ovat erikoistuneet alkoholiongelmien tunnistamiseen ja hoitoon.

Hoito-ohjelma alkoholiongelmaan

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tai lopettamiseen tarkoitettu hoito-ohjelma, joka yhdistää potilaan itsenäisen harjoittelun ja päihdealan ammattilaisen tuen. Verkkoterapia soveltuu riskikäytön, haitallisen käytön sekä lievän ja keskivaikean alkoholiriippuvuuden hoitoon.

Verkkoterapiaa voidaan käyttää itsenäisenä hoitona tai sillä voidaan täydentää muita palveluja. Hoito kestää 3–6 kuukautta. Katso videolta verkkoterapian esittely.

Päihdealan ammattilaisen arvio

Alkoholinkäytön tilannearvio on helppo ja nopea tapa saada päihdealan ammattilaisen arvio potilaan tilanteesta. Tilannearvio soveltuu potilaalle, jota mietityttää oma alkoholinkäyttö tai jonka juominen herättää sinussa huolta.

Saat arvion päätteeksi yhteenvedon potilaan tilanteesta ja hoitosuunnitelman. Arvioprosessi kestää kokonaisuudessaan noin viikon.

Uudenlainen tuki hoitosuhteeseen

Previct-lisätuki on helppokäyttöinen työkalu alkoholiongelman hoitoon. Previctin avulla voit seurata potilaidesi vointia reaaliaikaisesti hoitoportaalissa.

Potilaan tavoitteena voi olla alkoholinkäytön vähentäminen tai lopettaminen. Palvelua käytetään aina ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla.

Tee potilaallesi lähete

Tee potilaallesi lähete, jonka voit toimittaa joko suojatulla turvasähköpostilla tai postitse. Hoitoon pääsee nopeasti, ilman jonoja.

Tilaa Previct tai ota yhteyttä tukeen

Tutustu palveluihimme

Lue lisää